Lando Norris: “Iedereen is zenuwachtig, hoe zullen de nieuwe F1-bolides zijn?”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Lando Norris liet zich na zijn eerste ‘virtuele’ kennismaking met de F1-bolide voor 2022 in de simulator niet al te positief uit. Volgens Norris wacht iedereen echter dezelfde moeilijke uitdaging om zich aan te passen aan de nieuwe F1-bolides.

“Ik weet niet of ik er klaar voor zal zijn of dat ik er problemen mee zal ondervinden,” vertelde Norris toen hij vooruit blikte naar het nieuwe seizoen en de nieuwe wagens waarmee dit jaar zal gereden worden.

“Ik denk dat het voor iedereen hetzelfde zal zijn. Iedereen gaat zich moeten aanpassen omdat het erg verschillend zal zijn.”

“Niemand zijn rijstijl zal perfect bij de nieuwe wagens passen, je zal niet zomaar in de wagen kunnen springen en gewoon hetzelfde doen als voordien. Je zal je een beetje moeten aanpassen.”

Echt zenuwachtig voor de eerste meters in de nieuwe McLaren F1-bolide is Norris niet maar noem het eerder een gezonde portie stress.

“Ik ben niet nerveus, het is niet dat ik zenuwen hebben maar je stelt je wat vragen en vraagt je af hoe je er mee zal moeten rijden.”

“Gaat het een rijstijl vergen die bij mij past, iets dat wat natuurlijk aanvoelt of ga ik me serieus moeten aanpassen?”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023