Lando Norris: “Ik zat tijdens de race ‘onder de pillen’, ik had ongelooflijk veel pijn”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

In zijn McLaren kreeg Lando Norris op het Circuit of The Americas enorm veel pijn door de vele bulten op het circuit. De jonge Brit nam heel wat pijnstillers om zijn pijn tijdens de race zo veel mogelijk te verzachten.

“Ik had enorm veel last dit weekend,” vertelde Norris na afloop van de race. “Heb je gezien hoe hard mijn hoofd stoten krijgt? Ik denk dat ik interne kneuzingen op mijn hoofd heb ofzo, het is echt niet leuk.”

“Geen idee of onze wagen er meer last van heeft dan andere wagens maar het is iets waarmee ik enorm worstel.”

Lando Norris nam pijnstillers voor de race, al heeft dat volgens de McLaren-rijder vooral ook een psychologisch effect.

“Wanneer ik de pijnstillers neem maakt het uiteindelijk waarschijnlijk geen ongelooflijk groot verschil, maar ik ondervind er enorm hinder van,” aldus Norris.

“Sommige stukken van het circuit waren iets minder hobbelig, dus ik ben erg blij dat ze iets eraan gedaan hebben,” vertelt Norris over de aanpassingen die het circuit onlangs nog deed.

“Maar ze hebben de helft een nieuwe asfaltlaag gegeven. Die helft is iets beter. Niet zoals het hoort te zijn, zeker in deze wagens, ik denk dat we met de wagens van vorig jaar niet zouden klagen. Met deze wagens klagen we over alles.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print