Lando Norris: “Mijn toekomst hangt af van wat Alonso beslist”

Lando Norris, zijn naamt valt geregeld als kandidaat voor een racezitje bij McLaren in 2019. Norris beseft echter dat zijn eigen toekomst grotendeels afhangt van wat Fernando Alonso beslist.


Lando Norris die Stoffel Vandoorne vervangt? Lando Norris die Fernando Alonso opvolgt? Carlos Sainz die voor McLaren gaat rijden? Het mag duidelijk zijn, de geruchtenmolen in de Formule 1 draait op volle toeren.

Veel zal echter afhangen van wat Fernando Alonso beslist. Blijft de Spanjaard ook in 2019 voor McLaren rijden of houdt hij het voor bekeken? Ook voor de toekomst van Lando Norris is de keuze van Alonso cruciaal.

“In een ideaal scenario bevind ik me volgend jaar bij McLaren,” vertelde Lando Norris tegenover het Spaanse ‘Marca’. Dat is het perfecte scenario maar het is niet aan mij om te beslissen, het hangt van de bazen en Fernando af, zij moeten de beslissingen nemen.”

“Het is moeilijk om te voorspellen wat er zal gebeuren, niemand weet immers wat Fernando voor volgend jaar wil.”

Volgens Lando Norris zou het eventueel ook goed kunnen zijn om nog een jaartje aan de kant toe te kijken en nog geen racezitje te hebben maar eerst nog wat extra ervaring op te doen.

“Het zou goed zijn om volwaardig in de Formule 1 aanwezig te zijn, tegelijkertijd zou het misschien beter zijn om enkele oefensessies te doen en meer kansen te krijgen om te rijden,” besluit Norris.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022