Lando Norris reageert op geruchten: “Mijn motivatie vormt geen probleem”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

De voorbije weken waren er geruchten dat Lando Norris zo teleurgesteld was in de performance van McLaren dat hij actief aan het rondkijken was naar mogelijke andere teams. Norris zelf ontkende na de GP van Australië die geruchten en zegt dat hij nog steeds erg gemotiveerd is.

Lando Norris wil actief meehelpen om McLaren opnieuw naar voor op de startgrid te krijgen. Norris zelf ligt nog tot eind 2025 onder contract bij McLaren en volgens Norris heeft het weinig zin om naar een racezitje bij een andere team te kijken.

“Het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen wanneer je weet dat er dingen zijn om naar uit te kijken, wanneer je over de juiste mensen beschikt enzovoort,” vertelde Lando Norris na afloop van de GP van Australië. Norris probeerde met zijn reactie ook de geruchten naar de prullenmand te verwijzen dat hij actief aan het kijken is naar andere teams.

“Ik kan niet echt naar ergens anders kijken, dat verandert ook niets. Iedere rijder op de grid wil vertrouwen hebben in zijn team.”

“Ik denk ook niet dat het iets verandert aan mijn motivatie. Ik ben ieder weekend gemotiveerd om mijn uiterste best te doen.”