Lando Norris testte na pijnlijke nederlaag twee dagen in de McLaren F1-simulator: “Het moet beter”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Tijdens de GP van Rusland beleefde Lando Norris een pijnlijke nederlaag. Norris wil een herhaling daarvan absoluut vermijden en hij kroop dan ook twee dagen in de McLaren F1-simulator om te bekijken welke processen beter kunnen zodat er in de toekomst betere beslissingen genomen worden.

“Ik heb erg veel dingen geleerd: over mezelf, wat ik de volgende keer beter zou kunnen doen als we ons in exact dezelfde situatie zouden bevinden, hoe ik betere beslissingen kan nemen,” vertelde Norris tegenover ‘Motorsport.com’.

“Maar ook met het team: hoe we beter kunnen communiceren. Hoe we beter overleg kunnen plegen zodat het team me meer informatie geeft zodat we op basis daarvan beslissingen nemen.”

Volgens Norris ziet het er van buitenaf allemaal erg simpel uit maar is dat niet het geval wanneer je zelf in de wagen zit.

“Het is gewoon erg gecompliceerd. Wanneer je op tv naar de race kijkt dan lijkt het simpel, het lijkt de makkelijkste beslissing in de wereld. Je hebt het gevoel dat je soms eenvoudig een beslissing kan nemen.”

“Maar het is echt niet zo simpel. Er zijn zoveel dingen die goed voor elkaar moeten zitten om een goede en juiste beslissing te nemen.”

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA