Lando Norris voelt zich klaar om Max Verstappen en Lewis Hamilton te verslaan

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Ook volgend jaar zal Lando Norris achter het stuur van een McLaren te zien zijn. Hij hoopt van de nieuwe regels in 2022 te kunnen profiteren om het laatste gat met de topteams te dichten.

Afgelopen seizoen zagen we Lando Norris maar liefst vier keer op het podium en miste hij op het nippertje zijn eerste overwinning na een dramatisch slot tijdens de GP van Rusland. 

Tijdens de tweede helft van het seizoen kende de jonge Brit een kleine terugval maar toch heeft hij het over zijn beste seizoen tot nu toe. 

Het feit dat hij weerwerk kon bieden op de baan aan rijders als Sergio Perez en dat hij Lewis Hamilton wist te verslaan in de strijd voor een podium in Oostenrijk geeft hem hoop.

“Het enige wat het je echt geeft is het vertrouwen dat, als je er vaker bent of je hebt een betere auto, er geen reden is waarom ze je zouden kunnen verslaan als je in dezelfde auto zit”, vertelt hij aan ‘Express.’

Norris denkt dat hij klaar is om Verstappen en Hamilton het vuur aan de schenen te leggen en als het volgend jaar niet is dan misschien wel binnen twee jaar. 

“Als je vaker in deze positie bent, dan voel je je klaar om ze te verslaan,” aldus Norris.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022