Lando Norris wil meer gevechten met Red Bull en Mercedes: “Iedereen in het team gaat er voluit voor”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Zijn tweede podium in zijn F1-carrière smaakt bij Lando Norris overduidelijk naar meer en de jonge Brit wil dan ook samen met iedereen binnen het McLaren F1 team alles op alles zetten om de kloof met Mercedes en Red Bull verder te proberen dichten.

“Het was een geweldig gevoel om voor een tweede keer in de Formule 1 op het podium te staan maar ik zou daarin niet geslaagd zijn zonder de inzet van iedereen in het team,” blikt Lando Norris eerst terug op de race in Imola.

“Iedereen op de baan en in de fabriek blijft boven zichzelf uitstijgen en alles op alles zetten om ons ieder raceweekend de best mogelijke kansen te geven. Het resultaat toont de progressie die we maken om meer de strijd met de wagens helemaal vooraan aan te gaan.”

Norris beseft dat er met zijn tweede plaats een portie geluk gepaard ging, al moet je geluk natuurlijk ook een beetje afdwingen.

“We beseffen echter maar al te goed dat niet iedere race in ons voordeel zal uitvallen. We moeten met beide voeten op de grond blijven en kijken hoe we ons op alle vlak kunnen verbeteren, dat extra tiende van een seconde weten te vinden dat ons de bovenhand geeft tegenover een erg sterke concurrentie.”

“Imola heeft ons getoond dat we moeten proberen om iedere kans met beide handen te grijpen en in ons voordeel moeten doen keren zodat we erg dicht mee vooraan kunnen strijden,” besloot Norris.

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Bol 7 daagse 2022Bol 7 daagse 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Bol 7 daagse 2022Bol 7 daagse 2022