Lauda wordt opnieuw vader

Voormalig F1-rijder Niki Lauda zal binnenkort voor de vierde keer vader worden.
Lauda, op dit ogenblik zestig, leerde niet zo lang geleden de 30-jarige Birgit kennen en beiden kunnen het dus blijkbaar erg goed vinden bij elkaar. Lauda zelf sprak de pers al even toe en liet duidelijk merken dat hij liefst geen belangstelling rondom zijn toekomstige baby wil zien. Er zullen geen intervieuws worden toegestaan en om een foto te schieten zal men ook al heel veel moeite moeten gaan doen. Lauda trouwde in augustus al met Birgit en ook toen wilde hij liefst dat alles op een rustige manier verliep. Birgit werkte voorheen als stewardesse op een van Lauda’s eigen vliegtuigen.

“Ik geef geen commentaar over de dingen die in mijn persoonlijk leven gebeuren. Ik kan jullie nu alvast vertellen dat ik geen fotografen rondom mijn kind wil zien en ik zal er ook geen intervieuws over afleggen”, aldus Niki Lauda.

Bij deze is dus alles gezegd en dat Lauda daar soms weinig woorden voor nodig heeft wisten we al langer. Zijn keuze is misschien ook best te begrijpen want Lauda heeft al drie zonen en kent de werkwijze van vele journalisten en vooral de verwoordingen van sommigen onder hen. Geen heisa dus voor Lauda maar wel een baby die net als alle andere kinderen op de wereld komt.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023