Lawrence Stroll: “Honda is het laatste puzzelstuk voor Aston Martin op weg naar de wereldtitel”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Volgens Aston Martin F1-baas Lawrence Stroll zet zijn team dankzij de motordeal met Honda een belangrijke stap in het verwezenlijken van haar uiteindelijk doel: wereldkampioen worden.

“Aston Martin en Honda hebben veel gemeen, inclusief geweldige engineering en een langdurig engagement en passie om te winnen,” vertelde Stroll tijdens een persconferentie naar aanleiding van de aankondiging van de samenwerking met Honda. “Honda en haar engineers zijn racers en ze houden ervan om producten in een competitieve omgeving te ontwikkelen. Racen maakt deel uit van hun DNA en dat is altijd zo geweest. Racen maakt ook deel uit van het DNA van Aston Martin de voorbije 110 jaar, we willen winnen.”

“Aston Martin is het snelst groeiende team in de sport en op de sociale media hebben we onze fanbasis op twee jaar tijd verdrievoudigd.”

“Onze samenwerking met Honda is het laatste puzzelstukje om van Aston Martin een topteam te maken dat in staat is om wereldtitels te winnen.”

“Samen met onze nieuwe campus geven we het team alle middelen om te kunnen winnen. Om Aston Martin aan de absolute top van de sport te krijgen moeten we elk aspect van ons technisch pakket proberen maximaliseren, de power unit is de meest belangrijke en laatste stap om dat doel te bereiken.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print