Lewis Hamilton: “Blij met nog een jaartje, blij dat Mercedes mijn visie deelt”

Lewis Hamilton zal dus ook dit jaar voor het Mercedes F1-team racen. Na weken van speculaties en geruchten werd een akkoord voor één seizoen bereikt, daarnaast zal Mercedes ook samen met Hamilton mee haar schouders zetten onder een stichting die streeft naar meer diversiteit in de motorsportwereld.


“Ik ben blij en opgewonden dat ik aan mijn negende seizoen bij Mercedes kan beginnen, dit met alle mensen van het team,” vertelt Hamilton naar aanleiding van de bevestiging van zijn contract

“We hebben als team samen ongelooflijke dingen bereikt en we kijken er naar uit om in de toekomst samen verder op deze successen verder te bouwen. We willen onszelf constant verbeteren, zowel op als naast de baan.”

Hamilton heeft in zijn contract bedongen dat er een nieuwe stichting wordt opgericht die toegewijd is aan “meer diversiteit en inclusie”. Het ziet er dan ook naar uit dat Hamilton en Mercedes ook na periode in de Formule 1 zullen blijven samenwerken.

“Ik ben vastberaden om de samenwerking die we begonnen zijn om de motorsportwereld voor toekomstige generaties meer divers te maken en ik ben Mercedes dankbaar dat ze dit initiatief willen steunen,” aldus de zevenvoudig F1-kampioen.

“Ik ben trots dat we daarvoor een stichting oprichten die streeft naar meer diversiteit en inclusie in de sport. Ik kijk er naar uit om hier samen aan te werken en kijk er ook naar uit om in maart opnieuw de baan op te gaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Bol 7 daagse 2022Bol 7 daagse 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Bol 7 daagse 2022Bol 7 daagse 2022