“Lewis Hamilton denkt dat hij Jezus is”

Voormalig F1-kampioen Jacques Villeneuve is niet te spreken over het gedrag van Lewis Hamilton, die zich volgens de Canadees te veel met Jezus vergelijkt en ook te veel dingen geënsceneerd doet.


Lewis Hamilton won de GP van Duitsland nadat hij een serieuze ommekeer wist te bewerkstelligen. Daar waar op zaterdag alles nog misliep en Hamilton gefrustreerd en diep teleurgesteld was, zorgde de regen er op zondag mee voor dat die situatie volledig keerde.

Hamilton zag Vettel immers uitvallen en won zelf de race, waardoor hij opnieuw aan de leiding kwam van het kampioenschap. Jacques Villeneuve heeft enorm veel respect voor wat Hamilton wist te presteren maar de Canadees kan zich niet vinden in het gedrag van de Brit, zowel op als naast de baan.

“Hij verwart de Formule 1 met Hollywood. Alles wat hij doet is gespeeld,” aldus Villeneuve tegenover ‘Auto Bild’. “Op de sociale media portretteert hij zichzelf alsof hij Jezus is.”

“De manier waarop hij naast zijn wagen knielde wanneer hij een probleem had tijdens de kwalificatie, het leek alsof hij net als Christus aan het lijden was. Wat hij vervolgens zei leek wel op de Bergrede.”

“Vervolgens gebaarde hij op het podium zo dramatisch zodat iedereen zou kunnen zien wie plots de regen had veroorzaakt,” besloot Villeneuve.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen