Lewis Hamilton: “Dit was de enige juiste beslissing, hou het veilig”

Lewis Hamilton uitte voorafgaand aan het raceweekend in Australië al felle kritiek dat de race normaal zou doorgaan. Het is dan ook geen verrassing dat de Brit het annuleren van de race de enige juiste beslissing vindt.


“Jammer genoeg is dit de juiste beslissing,” aldus de Mercedes-rijder op sociale media. “Niemand wil dit, we willen allemaal in onze wagens stappen en racen, maar we moeten realistisch zijn en gezondheid en veiligheid op de eerste plaats stellen.”

“De realiteit is zeer ernstig, er sterven elke dag mensen. Veel mensen zijn ziek en zelfs wanneer ze niet ziek zijn worden veel mensen financieel en emotioneel beïnvloed.”

Hamilton waarschuwt ook iedereen en geeft het advies om de instructies van de overheden op te volgen, zorg te dragen voor elkaar en het vooral veilig te houden.

“Niemand weet echt hoever dit zal gaan, maar we moeten zoveel mogelijk voorzorgen nemen om zoveel mogelijk mensen niet in gevaar te brengen.”

“ik weet dat het teleurstellend is. Sport verenigd mensen wanneer ze moeilijke tijden trotseren, maar dit was echt de juiste beslissing,” aldus de zesvoudig F1-kampioen.

“Luister naar het advies, hou het veilig. Ik hoop dat we snel opnieuw racen maar zorg ondertussen goed voor jullie zelf.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021