Lewis Hamilton en manager vlak voor begin F1-seizoen uit elkaar

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Opmerkelijk nieuws in de aanloop naar het nieuwe F1-seizoen want volgens ‘Sportsmail’ heeft zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton afscheid genomen van zijn rechterhand en goede vriend Marc Hynes. Het nieuws volgt kort na de bekendmaking van de contractverlenging met slechts één jaar van Hamilton bij Mercedes.

Hynes was de voorbije zeven jaar verantwoordelijk voor de zakelijke en logistieke kant van Hamilton zijn carrière. Tegelijkertijd leidde Hynes ook ‘Project 44’, een managementvennootschap die werd opgericht nadat Hamilton de samenwerking met Simon Fuller stopzette.

Tijdens de professionele samenwerking van zo’n vijf jaar behaalde Hamilton vier F1-wereldtitels en werden talrijke records verbroken. Aan die succesformule komt nu dus een eind het is maar de vraag of dit ook iets voor de F1-toekomst van Hamilton betekent.

Volgens ‘Sportsmail’ werd Marc Hynes de voorbije maanden niet meer betrokken bij de contractbesprekingen tussen Hamilton en Mercedes. De voorbije winter zou de rol van Hynes besproken zijn en werd beslist om op professioneel vlak uit elkaar te gaan.

Hynes en Hamilton kennen elkaar al van jongs af aan, eerst enkel vriendschappelijk en daarna professioneel. Beide partijen gingen naar verluidt in goede verstandhouding uit elkaar.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022