Lewis Hamilton gaat ‘vreemd’ met Porsche en vergeet even Mercedes

De onderhandelingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes over een nieuw contract blijven maar aanslepen. Voor Hamilton blijkbaar het signaal om even de ‘concurrentie’ op te zoeken.


Lewis Hamilton is als zevenvoudig F1-kampioen een mooi uithangbord voor Mercedes wat betreft prestaties maar ook voor haar groener imago en de toekomst van elektrisch rijden te benadrukken. Niet voor niets wordt Hamilton regelmatig uitgespeeld in campagnes van Mercedes.

Zo is Hamilton nauw betrokken bij de Mercedes Project ONE, de hypercar van het merk met de ster. Daarnaast is Hamilton ook vaak te zien bij elektrische modellen en concept cars van Mercedes.

De voorbije weken is er op de Instagram-account van Lewis Hamilton geen ster of Mercedes-logo te bespeuren. In afwachting van een eventuele nieuwe overeenkomst met Mercedes wou Hamilton blijkbaar eens van de concurrentie proeven.

Hamilton werd in Beverly Hills (Los Angeles) immers gespot in een Porsche Taycan Turbo S, een razendsnelle elektrische sportwagen van de ‘concurrentie’: 761 pk en in minder dan drie seconden van 0 naar 100 km/u.

De zevenvoudig F1-kampioen lijkt echter ook een boodschap te hebben voor ons en dat is: “Optimistisch blijven’.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022