Lewis Hamilton: “Geen twijfel dat Mercedes zal terugkeren naar de top”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Mercedes beleeft dit jaar een erg moeilijk seizoen en behaalde nog geen enkele overwinning. Strijden om de wereldtitel was helemaal uitgesloten maar volgens Lewis Hamilton bestaat er geen twijfel over dat Mercedes naar de absolute top zal terugkeren.

Volgens Hamilton slaagt Mercedes er geleidelijk aan om er bovenop te komen en de problemen met de huidige F1-bolide worden steeds beter begrepen. Hamilton is er dan ook van overtuigd dat Mercedes het volgend jaar beter zal doen.

“Het is altijd erg gecompliceerd. Maar ik zou zeggen … kijk, we zijn in het verleden zeer sterk geweest, we hebben wereldtitels gewonnen, onze communicatie blijft verbeteren,” vertelde Hamilton volgens ‘Motorsport Week’.

“We houden meer meetings en gesprekken over het bereiken van een doorbraak. Ik probeer gewoon om zoveel mogelijk feedback te geven als ik kan over het gevoel in de wagen en wat de beperkingen zijn en waarmee we tijd kunnen winnen.”

“Het zijn dingen die je niet in de data kan zien, die wij als rijder kunnen aanbrengen dus op dat vlak werk ik erg nauw samen met George.”

“Ik twijfel er niet aan dat we ons volgend jaar opnieuw in een positie bevinden waarin we vooraan kunnen meestrijden.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print