Lewis Hamilton gespot in Monaco terwijl hij een opmerkelijke belofte breekt

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Hamilton trok tijdens de F1-zomerpauze naar Monaco en werd er gespot terwijl hij in een gepersonaliseerde Pagani Zonda 760 LH reed. Naast de unieke wagen was vooral ook het feit dat Hamilton daarmee een opmerkelijke belofte brak minstens even groot nieuws …

Lewis Hamilton wil zijn ecologische voetafdruk voor het racen in de Formule 1 enigszins compenseren. Naast een veganistische levensstijl zet Hamilton zich ook in voor het milieu en voor minderheidsgroepen. Daarnaast staat hij ook gekend voor zijn strijd tegen racisme en voor meer inclusiviteit.

Maar komt Lewis Hamilton zijn beloftes ook steeds na? Blijkbaar niet …

In september vorig jaar liet Hamilton tijdens een interview met ‘Reuters’ optekenen dat hij niet langer met de benzine slurpende wagens rijdt die hij bezit maar enkel nog met zijn elektrische Mercedes EQC. Daarnaast zou Hamilton ook een iets ‘compactere’ Smart EQ ForTwo voor diverse verplaatsingen gebruiken.

Om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen verkocht Hamilton onder andere ook zijn privéjet en daarnaast zou hij ook in een elektrische wagen van en naar de luchthavens gereden willen worden.

Maar wat blijkt? Hamilton werd onlangs achter het stuur van zijn Pagani Zonda 760 LH gespot. Hamilton die in zijn paarse bolide doorheen de straten van Monaco reed, dat was uiteraard ook de paparazzi niet ontgaan.

Misschien was het inderdaad niet zo slim om publiekelijk te beloven dat je niet meer met één van die benzine slurpende wagens uit je garage zou rijden … Maar wie weet plant Hamilton wel een heel bos om de ecologische voetafdruk te compenseren?

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021