Lewis Hamilton: “Ik ben te competitief ingesteld om nu twee races te ontspannen”

Lewis Hamilton is ook na het veroveren van zijn zesde F1-titel vastberaden om tijdens de resterende twee races voluit te blijven gaan.


“Meestal komt het besef maar aan het einde van het jaar, wanneer al het werk gedaan is en je achterover kan gaan zitten en een biertje kan drinken,” aldus Hamilton.

“Voor mij zal dat samenzijn met mijn honden, met mijn voeten omhoog. Pas dan blik je terug en zie je hoe geweldig het jaar is geweest.”

Hamilton is naar eigen zeggen veel te competitief ingesteld om nu even zijn voet van het gaspedaal te doen en het wat rustiger aan te doen.

“In mijn hoofd ben ik ongelooflijk competitief. Ik denk bij mezelf: Er zijn nog twee races te gaan, hoe kan ik het beter doen en hoe kan ik mijn kwalificatie verbeteren? Er zijn nog twee kwalificaties waarbij ik kan proberen om de pole te veroveren. Hoe kan ik proberen om een rondje te rijden zoals ik vorig jaar in Singapore deed?”

“Hoe kan ik er voor zorgen dat ik me tijdens die twee races vooraan bevind. Ik wil me constant verbeteren en ik hou er echt van om in deze sport aanwezig te zijn. Ik ben enorm dankbaar dat deze sport mijn leven een doel geeft,” besloot Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022