Lewis Hamilton is fan van Belgische sneakers en ja ze zijn ‘duur’

Les Hommes
Les Hommes

Het Belgische ‘Les Hommes’ heeft er een opmerkelijke fan bij: niemand minder dan zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton.

Excentrieke kleding, het zou niet de eerste keer zijn dat we Lewis Hamilton daarin zien, maar Belgische sneakers … dat is ook nieuw voor ons. Het Belgische modelabel ‘Les Hommes’ van Bart Vandebosch en Tom Notte is er echter in geslaagd om Lewis Hamilton haar sneakers te laten dragen.

Hamilton liet zijn stylist contact opnemen met ‘Les Hommes’ met de vraag of ze een paar sneakers aan hem konden geven voor zijn bezoek aan de coutureweek in Parijs. Niet zomaar het paar sneakers van ‘Les Hommes’, het moest de ‘Dominator’-sneaker zijn.

“Hij vroeg ons om precies dié schoen. Dat is dan nog onze signatuurschoen en ons lievelingsmodel, dé Les Hommes-sneaker,” aldus Tom Notte tegenover ‘Het Laatste Nieuws’.

Mooi meegenomen is dan uiteraard dat Tom Notte en Bart Vandebosch zelf ook fan zijn van de zevenvoudig F1-kampioen.

“We zijn zelf ook grote fans van Lewis Hamilton. Hij is een erg stijlvolle man met kennis van mode. We waren vereerd.”

Een paar sneakers van ‘Les Hommes’ kost 329 tot 415 euro maar dat weerhoudt de fans er niet van om de online winkel leeg te kopen. In de winkel in Antwerpen is er naar verluidt ook een grotere interesse in de ‘Dominator’.

Voor wie trouwens een paar sneakers van ‘Les Hommes’ wil kopen is er ook goed nieuws. Binnen een tweetal weken zouden ze opnieuw op voorraad zijn.

Nog even tijd dus om te sparen …

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2021Black Friday 2021