Lewis Hamilton komt met ‘exclusief geschenk’ voor verregende toeschouwers GP van België

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Eerder sprak Lewis Hamilton al openlijk zijn steun uit voor de toeschouwers die urenlang in de regen aan het wachten waren op de F1-bolides. Nu komt de zevenvoudig F1-kampioen ook met een speciale actie voor de toeschouwers.

Hamilton bekritiseerde vorige week de manier waarop de GP van België werd afgehandeld. Er werden immers enkele rondjes achter de safety car afgewerkt zodat er officieel sprake was van een race. De toeschouwers bleven in de kou en regen achter zonder enige actie op de baan te zien.

Naast zijn oproep om de toeschouwers hun tickets terug te betalen lijkt Hamilton nu ook met een speciale actie voor de fans te komen. De zevenvoudig F1-kampioen deelde op zijn Instagram-account een post van een fan-account genaamd ‘Lhamiltoncrew’.

Daarin is er sprake van een actie waarin de toeschouwers hun bewijs van aanwezigheid en aankoop van een ticket kunnen uploaden en Hamilton zou hen een exclusief geschenk beloven. Wat de actie en het geschenk juist inhouden is voorlopig niet geweten.

Je gegevens kan je hier ingeven.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021