“Lewis Hamilton naar Ferrari? Ik sluit het zeker niet uit!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens Simon Lazenby van het Britse ‘Sky Sports’ valt niet uit te sluiten dat Lewis Hamilton in zijn zoektocht naar een achtste wereldtitel de overstap van Mercedes naar Ferrari maakt.

Na een tegenvallende seizoensstart ziet het er na de GP van Bahrein nu al naar uit dat Mercedes het F1-seizoen 2023 zal opofferen om volgend jaar een heel stuk competitiever te zijn. Maar wil Lewis Hamilton blijven wachten tot Mercedes eindelijk opnieuw voor de wereldtitel kan strijden?

Simon Lazenby van ‘Sky Sports’ sluit een overstap van Lewis Hamilton naar Ferrari alvast niet uit. Volgens Lazenby kan Hamilton ‘uit wanhoop’ mogelijk overwegen om toch de overstap naar Ferrari te maken. Opvallend is sowieso de berichtgeving dat de contractbesprekingen tussen Mercedes en Hamilton voor onbepaalde tijd ‘on hold’ zijn geplaatst.

“Hij heeft zijn handtekening nog niet op papier gezet,” aldus Lazenby.”Volgens mij zal hij afwachten hoe de auto dit jaar aanvoelt.”

Toch zwakt Lazenby vervolgens ook zelf zijn woorden over een mogelijke overstap van Hamilton naar Ferrari enigszins af.

“Ik verwacht echter dat de geweldige relatie met het team en Toto verder zal duren, maar ik denk dat je een overstap naar Ferrari voor rijders nooit kan uitsluiten.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print