Lewis Hamilton: “Nieuw contract is op komst, een koffietje met Toto Wolff drinken”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Na afloop van de GP van Spanje heeft Lewis Hamilton een nieuwe inkijk gegeven over de contractbesprekingen met Mercedes. Volgens Hamilton zou een nieuw contract slechts een kwestie van tijd zijn.

“We hebben nog niets getekend maar waarschijnlijk zit ik morgen (maandag) met Toto samen. Dus hopelijk krijgen we iets voor elkaar,” vertelde Hamilton na het behalen van een podiumplaats in Barcelona tegen Nico Rosberg voor ‘Sky Sports’. “Ik denk dat we gewoon even moeten samenzitten met een koffie erbij. Dat zal maar een half uur duren.”

De contractbesprekingen zijn al even bezig maar volgens Hamilton hebben die besprekingen geen invloed op zijn prestaties.

“Wel, je ziet het vandaag ook: mijn resultaten, mijn prestaties worden er niet door beïnvloed,” aldus Hamilton. “Ik denk dat het uiteraard altijd iets is dat in je achterhoofd zit, dus eenmaal ze gedaan zijn dan kan je je meer op de toekomst focussen.”

Volgens de laatste geruchten zouden er tussen Lewis Hamilton en Mercedes contractbesprekingen plaatsvinden over een nieuw contract van twee jaar en dat met een waarde van maar liefst 100 miljoen dollar!