Lewis Hamilton onthult wie de vervangers van Angela Cullen zijn

Angela Cullen - Instagram
Angela Cullen - Instagram

Lewis Hamilton heeft in de aanloop naar het raceweekend in Miami onthuld wie deel zal uitmaken van het team dat hem zal omringen nadat er eerder dit jaar een einde kwam aan de jarenlange samenwerking met Angela Cullen. 

Een tijdje geleden liet Lewis Hamilton weten dat de samenwerking met Angela Cullen ten einde was gekomen. Als reden daarvoor gaf de zevenvoudig wereldkampioen op dat Cullen haar eigen dromen wilde nastreven maar Mercedes-teambaas Toto Wolff liet optekenen dat het Hamilton zelf was die een einde maakte aan de samenwerking.

Angela Cullen was jarenlang het manusje van alles voor Hamilton en Hamilton laat weten dat haar taken nu verdeeld worden over twee personen.

“Ik heb nu een iets andere bezetting,” liet Hamilton weten in Miami. “De rol van Cullen wordt nu verdeeld over twee personen.”

“De bezetting die ik nu heb is geweldig. Een van de jongens, Stevo, is er al bij sinds mijn eerste race voor McLaren.”

“Hij kwam ook mee toen ik verhuisde van McLaren en ging hier aan de slag als versnellingsbaktechnieker. Daarna heeft hij nog verschillende andere functies gehad en nu is hij hier om mij te helpen.”

“Daarnaast heb ik iemand die me bijstaat bij mijn training, Kylie. Ik heb ook Santi en ik heb ook Penni. Ik heb echt een geweldige supportstructuur.”

Penni Thow is een Canadese talent manager en helpt Hamilton vooral met zijn activiteiten buiten de Formule 1, zoals Project 44.

“De rest van mijn team is hetzelfde. Angela en ik hebben gisteren nog gesproken. We blijven regelmatig in contact,” aldus Hamilton.

“We zullen altijd deel uitmaken van elkaars leven, we kijken altijd uit naar het volgende leuke evenement, of het nu skydiven is of samen op een dag de Mount Everest beklimmen waarschijnlijk, wie weet. We blijven elkaar steunen.”