Lewis Hamilton reageert niet op berichten van de nieuwe FIA-baas Mohammed Ben Sulayem

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Mohammed Ben Sulayem, de nieuwe baas van de FIA, heeft tijdens een interview laten weten dat hij Lewis Hamilton al verschillende berichten heeft gestuurd maar dat Hamilton er niet op reageert.

Nog steeds hult Lewis Hamilton zich in stilzwijgen. Niet alleen op de sociale media heeft Hamilton sinds de verloren seizoensfinale in Abu Dhabi niets meer geplaatst, ook op berichten van de nieuwe FIA-voorzitter reageert de zevenvoudig wereldkampioen blijkbaar niet.

“Ik heb hem berichten gestuurd ja, maar ik denk dat hij er nog niet 100 procent klaar voor is en ik begrijp dat,” vertelde de nieuwe FIA-baas eind vorige week in Saudi-Arabië, waar de Dakar-rally van start ging, tegenover het Spaanse ‘Marca’.

Misschien reageerde Hamilton niet omdat Mohammed Ben Sulayem als nieuwe FIA-voorzitter meteen de moeilijke taak wacht om Hamilton al dan niet te bestraffen voor het afwezig zijn op het prijzengala van de FIA. De top drie uit het F1-klassement moest volgens het reglement verplicht aanwezig zijn.

“Er zijn regels die door al de rijders gerespecteerd moeten worden. Voor mij is er geen specifiek team of rijder die daaraan ontsnapt, dit uit respect voor de integriteit van de FIA.”

“Ik kan echter pas oordelen wanneer ik over al de gegevens beschik en het eerste wat op mijn agenda staat is het grondig analyseren van wat in Abu Dhabi is gebeurd.”

“Uiteindelijk zijn we allemaal mensen en de stress en druk waren zeker aanwezig. Het komt allemaal wel in orde. We moeten vooral naar de toekomst kijken en minder naar het verleden.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022