“Lewis Hamilton volgend jaar niet op de F1-grid? Dat zou bijzonder jammer zijn geweest!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Williams-rijder George Russell is erg blij met het nieuws dat Lewis Hamilton ook volgend jaar nog op de startgrid van de Formule 1 zal staan. Russell kan volgend jaar mogelijk zelfs zijn teamgenoot worden.

“Ik ben echt blij dat Lewis in de sport blijft,” vertelde Russell eerder deze week tegenover ‘Motorsport.com’. “Hij is duidelijk een wereldwijde superster en hij presteert nog steeds op een ongelooflijk hoog niveau.”

“Hij is zoals een uitstekende fles wijn die met de jaren steeds beter wordt.”

Russell kijkt ook met veel bewondering naar de titelstrijd tussen Hamilton en Verstappen. Hamilton is momenteel op achtervolgen aangewezen maar als zevenvoudig F1-kampioen zal Hamilton volgens Russell er voor blijven gaan.

“Max en Red Bull lijken erg sterk maar ik ben er zeker van dat Lewis tot het bittere einde zal blijven pushen,” aldus Russell.

“Indien Lewis volgend jaar niet op de grid zou staan dan zou dat bijzonder jammer geweest zijn. Er zou dan één van de beste rijders ooit niet op de startgrid staan.”

Of Russell volgend jaar ook de teamgenoot van Hamilton wordt dat blijft afwachten. Feit is wel dat zijn naam steeds nadrukkelijker als mogelijke vervanger van Valtteri Bottas wordt genoemd.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed