Lewis Hamilton volgt niemand meer op Instagram: speculaties over F1-afscheid wakkeren aan

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Zelf heeft Lewis Hamilton nog meer dan 26 miljoen volgers maar de zevenvoudig F1-kampioen volgt niemand anders meer. Een opmerkelijke actie die tot heel wat speculaties en vragen leidt.

Zo’n twee weken geleden leek Hamilton tijdens de GP van Abu Dhabi op weg naar een achtste wereldtitel in de Formule 1, tot de crash van Nicholas Latifi voor een onverwachte wending zorgde. Max Verstappen profiteerde optimaal en slaagde er na de safety car-fase in om Hamilton in de allerlaatste ronde te passeren en alsnog zich tot wereldkampioen te kronen.

Hamilton, normaal erg actief op de sociale media, hult zich sindsdien in stilzwijgen en plaatste niets meer online. De voorbije dagen ontdeed Hamilton zich zelfs van al de mensen die hij op Instagram volgde.

Het doet terugdenken aan een actie van Hamilton eind 2017 toen hij zijn volledige Instagram-account wiste. Deze keer gaat hij niet zover maar de actie van Hamilton zorgt wel voor heel wat speculaties.

Zo rijzen er steeds meer twijfels of we Lewis Hamilton na zijn pijnlijke nederlaag in 2022 nog wel op de startgrid van de Formule 1 zullen zien. Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone liet eerder reeds verstaan dat hij verwacht dat Hamilton niet meer zal terugkeren naar de Formule 1 en dat hij zich nu met andere dingen, zoals bijvoorbeeld muziek en mode, bezig zal houden.

Lewis Hamilton – Instagram
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022