Lewis Hamilton vreest Red Bull: “Ze gaan in Suzuka op fenomenale wijze terugslaan”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In Singapore slaagde Red Bull er voor het eerst dit seizoen niet in om te winnen. Red Bull was helemaal niet competitief en finishte zelfs niet op het podium maar volgens Lewis Hamilton zal Red Bull komend raceweekend er terug staan en op fenomenale wijze terugslaan.

Tijdens de kwalificatie in Singapore slaagden Max Verstappen en Sergio Perez er niet in om door te stoten naar Q3. Verstappen slaagde er uiteindelijk nog in om als vijfde te finishen terwijl Perez genoegen moest nemen met de achtste plaats.

Hamilton verwacht dat Red Bull komend weekend tijdens de GP van Japan stevig zal terugslaan en dat de mindere prestatie in Singapore eenmalig was. Met het circuit van Suzuka dient zich dan ook een compleet ander type circuit aan dan de straten van Singapore.

“Ik zou graag zien dat ze niet zoals in het verleden 30 seconden voorsprong hebben,” aldus Hamilton. “Ze hadden een moeilijk weekend maar hun wagen zou hier in Japan fenomenaal moeten zijn.”

“Ze zijn al heel het jaar fenomenaal met een snelheid die geweldig is op bijna ieder circuit en over het algemeen is het geweldig om hun wagen te zien.”

“Wanneer we naar hier komen is het normaal geweldig om te zien wat voor rondjes dat ze doen van als team in zijn geheel, en de rijders, die verrichten geweldig werk met het pakket dat ze hebben.”

“Ik hoop dat we dichterbij kunnen zitten en ik hoop dat ze niet zo snel zijn dat ze een voorsprong van 30 seconden hebben.”

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023