Lewis Hamilton werkt mee aan een F1-film met Brad Pitt

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens  ‘The Hollywood Reporter’ wordt er gewerkt aan een film over de F1 met niemand minder dan Brad Pitt. Ook Lewis Hamilton gaat meewerken aan het project.

De namen die genoemd worden voor het project zijn niet van de minste, als producent valt de naam van Jerry Bruckheimer, onder meer bekend van de klassieker Top Gun. Als regisseur wordt dan weer de naam genoemd van Joseph Kosinski, die het langverwachte vervolg op Top Gun gemaakt heeft, namelijk Top Gun: Maverick.

Als we daar dan nog een absolute ster aan toevoegen als Brad Pitt zal het u niet verbazen dat er verschillende van de grootste studio’s en streamingdiensten over elkaar struikelen om de film mogen te maken.  

Het project heeft nog geen naam en ook over het verhaal is nog niets geweten maar zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton zou ook gaan meewerken aan het project.

De autosport heeft veel aantrek van sterren uit Hollywood, zoals bijvoorbeeld Steve McQueen. Er zijn ook al een aantal films over gemaakt, zo ligt ‘Rush’ nog vers in het geheugen en ook het met oscars bekroonde Ford vs Ferrari uit 2019. 

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022