“Lewis Hamilton zal onder de druk van Max Verstappen nog meer fouten maken”

Daimler Media
Daimler Media

Volgens Gerhard Berger zal Lewis Hamilton ook tijdens de rest van het seizoen nog regelmatig in de fout gaan door de druk die hij ervaart tijdens titelstrijd met Max Verstappen.

Tijdens de GP van Azerbeidzjan ging Lewis Hamilton in de fout tijdens de herstart. Voor Hamilton een zeer kostbare fout want daardoor verloor hij heel wat kostbare punten in de strijd om de wereldtitel.

Hamilton en Verstappen zijn bijzonder aan elkaar gewaagd dit seizoen en dan kunnen de kleinste foutjes een enorm verschil maken.

“Je kan nu duidelijk zien dat ze elkaars evenknie zijn,” vertelde Berger tegenover ‘Servus TV’. “Max heeft zelfs een beetje voorsprong. Er kan dit seizoen echter nog bijzonder veel gebeuren, het seizoen is nog erg lang.”

De intense strijd tussen Verstappen en Hamilton is volgens Gerhard Berger geweldig voor de Formule 1 als sport.

“Het is geweldig voor de Formule 1 dit jaar. Eindelijk, na zovele jaren, zien we nu twee of drie rijders met elkaar strijden. Tijdens de kwalificatie kan Ferrari ook plots naar voor komen en de polepositie veroveren.”

“Met Max en Lewis hebben we nu twee buitengewone rijders die over een pakket beschikken waarmee ze niets aan elkaar toegeven.”

“Max heeft een supersnelle wagen en heeft nu ook een motor die niet veel moet onderdoen voor de Mercedes-motor.”

Max Verstappen zet alles op alles en Lewis zal meer dan vroeger in de fout gaan,” besloot Berger.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed