Lewis Hamilton zet ook zijn hond op een veganistisch dieet

Dit weekend is er geen Formule 1 en daar profiteert Lewis Hamilton van om er op uit te trekken met zijn hond Roscoe, die er ook een veganistische levensstijl op nahoudt leren we op zijn sociale media.


Lewis Hamilton is erg aanwezig op de sociale media en daar kunnen we nu uit opmaken dat hij er samen met zijn hond Roscoe een paar dagen tussenuit is. Dat wil echter niet zeggen dat de zesvoudige wereldkampioen op zijn lauweren rust want hij traint wel degelijk, daarvan getuigen de foto’s op een rotsformatie voor een prachtige blauwe zee.

Roscoe wordt een dagje ouder en we leren uit de post van zijn baasje dat hij last had van kortademigheid, pijn in de gewrichten en huidallergieën. Maar dat is nu verleden tijd want Hamilton besliste om ook zijn hond op een veganistisch dieet te zetten, en met resultaat want volgens de wereldkampioen is Roscoe als herboren.

Hij sluit af met te melden dat hij zo blij is dat hij dit goede nieuws kan melden maar dat je steeds een dierenarts moet consulteren voor je het met je eigen hond zou willen doen.

Dit bericht bekijken op Instagram

This is Roscoe, I’ve had him for 8 years now. He loves to travel, he loves sticks, loves basketball and football. He ate normal dog food all of his life, as well as food with meat in it. His breathing has always been bad, which meant he was never able to walk very far and his joints would hurt. He also had skin allergies. 3 months ago, I decided to transition him to a vegan diet. It has changed his life. He now doesn’t have any breathing issues, his throat is no longer restricted, and he doesn’t overheat like he did before and he loves to run. He also has no allergy issues. He’s like a puppy again! It’s been amazing to see these changes in Roscoe and I’m so grateful to be able to share this. That said, I always recommend consulting with your vet before making any changes to your pet’s diet to ensure their nutritional needs are being met – which is the most important thing.

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Voor de fans van Roscoe die het nog niet moesten weten, hij heeft zijn eigen Instagramaccount met maar liefst 196.000 volgers.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen