Max Verstappen: “Ongelooflijk dat Lewis Hamilton de records van Michael Schumacher verbreekt”

Max Verstappen had niets dan lof voor Lewis Hamilton wanneer hem gevraagd werd wat hij ervan vond dat Hamilton het record van Schumacher heeft geëvenaard.


De jonge Nederlander windt er geen doekjes om en antwoordt met “gewoonweg prachtig” op de vraag wat hij vindt van de eenennegentig overwinningen van Lewis Hamilton waarmee hij op gelijke hoogte komt van Michael Schumacher.

“Het is een ongelooflijke prestatie,” aldus Verstappen op het perspraatje na de GP van de Eifel afgelopen weekend.

“Zoals Lewis net al zei dacht iedereen dat dat record van eenennegentig overwinningen onbereikbaar was. Nu dat hij er zelf in geslaagd is is dat heel indrukwekkend.”

“Ik ben er zeker van dat er nog overwinningen zullen volgen voor hem en wellicht ook nog kampioenschappen, het is heel indrukwekkend en moeilijk om het nog beter te doen.”

Ook Daniel Ricciardo stak de loftrompet over Lewis Hamilton omwille van zijn prestaties. Hij vindt het indrukwekkend dat Hamilton zo constant blijft presteren in een carrière die al meer dan tien jaar duurt.

Hamilton lijkt naar zijn overwinning op de Nürburgring onbedreigd richting zijn zevende F1-titel te rijden. Inderdaad, dat zou eveneens een evenaring van een record van Michael Schumacher zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Records are made to be broken. ߑŠ

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed