Liuzzi wil punten behalen

De Italiaanse rijder Vitantonio Liuzzi zou, net als alle andere rijders, binnen de punten willen eindigen tijdens de laatste GP van het seizoen. Liuzzi behaalde voor het laatst punten tijdens de GP van China in 2007.
Vitantonio Liuzzi kreeg het zitje van Giancarlo Fisichella bij Force India nadat deze zijn droom mocht vervullen door voor enkele races over te stappen naar de Italiaanse renstal Ferrari. Vijay Mallya schonk het vertrouwen meteen aan een andere Italiaan die in 2007 nog dienst wist te doen voor de renstal Toro Rosso. Liuzzi hoopt tijdens de laatste GP van het seizoen alvast iets terug te kunnen doen.

“Ik hoopte dat ik tegen 2010 terug over een zitje zou beschikken maar plots gebeurde het al vroeger. De manier waarop ik het seizoen moest aanvatten is natuurlijk niet helemaal aan mezelf te danken want zo ben ik bijvoorbeeld zelf ook zeer blij dat de toestand van Felipe Massa er enorm is op vooruit gegaan. Ik heb heel wat geluk gehad in 2009 maar ik heb tot nu toe ook wel al alles van mezelf gegeven in de wagen. In Japan kende ik problemen met de versnellingsbak terwijl ik in Brazilië weer betrokken geraakte in een incident”.

“We zouden in de laatste wedstrijd toch zeker punten willen behalen want het zou een prachtige beloning zijn voor het team en alle medewerkers. We geven ons telkens allemaal voor de volle honderd procent en dat gedurende elk GP-weekend en dat zal in Abu Dhabi niet anders zijn. Het circuit zou onze wagen goed moeten liggen omdat er enkele rechte stukken zijn en omdat er een tricky gedeelte is. Ik kijk alvast uit naar de race op zich”, zo vertelde Vitantonio Liuzzi.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}