Locstein stopt samenwerking met US F1

De zogenaamde Locstein Group verklaarde zopas officieel dat het in 2010 niet als sponsor van de Amerikaanse renstal US F1 zal dienen. Het bedrijft bevestigt daarmee meteen ook de geruchten van de voorbije dagen.
U zal zich vast nog wel herinneren dat de renstal US F1 enkele dagen geleden om toestemming ging vragen bij de FIA inzake het overslaan van de eerste drie tot vier races. Aangezien men zichzelf en de sport nog steeds niet kan garanderen van een veilige en competitieve wagen is het vrij logisch dat men daarmee ook de openingsrace in Bahrein bedoelde.

Als sponsor wenst Locstein nu haar beloofde steun terug in te trekken. De overeenkomst met US F1 staat dat alvast toe. Zo ziet men maar dat waarschijnlijk ook niet alle bedrijfsleiders opgezet zijn met het spelen van het imago van de sport.

“Om te beginnen wenst ons bedrijf de renstal US F1 nog veel succes toe. Echter wensen wij onze vorm van sponsoring niet langer te doen plaatsvinden aangezien eerder werd afgesproken dat de renstal gedurende een heel seizoen op de grid zou verschijnen”, zo verklaarde men dus bij The Locstein Group.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}