Baguette: “Kans op een f1-zitje is erg klein”

De Belgische rijder Bertrand Baguette schat zijn kansen om in 2010 in de F1 te racen vrij klein in. Baguette doet in de ogen van veel supporters dan ook niet aan blufpoker.
Het is nog niet zo lang geleden dat Bertrand Baguette bij meerdere renstallen mocht testen. Bij Renault deed hij het zeker niet slecht en speelde hij in tegenstelling tot een andere debutant binnen dezelfde renstal open kaart met Renault.

Dat doet hij vandaag de dag trouwens nog steeds want zo verklaarde Baguette onlangs dat de sponsors wel achter hem zouden staan maar dat een overeenkomst voor hun een voorwaarde is. Geen overeenkomst, geen centen dus!

Al goed dat Baguette niet in de voetsporen van Vitaly Petrov stapte want die dacht op een heel andere manier in het bezit van een zitje te komen. Eerlijk komt men waarschijnlijk nog het verst dus laat ons allen nog even in het waterkansje van Baguette geloven.

“F1 is mijn absolute doelstelling. De kans dat ik in 2010 nog op de grid zal verschijnen is zeer klein aangezien mijn sponsors eerst een oveerkomst willen zien. Anderzijds bieden de teams me waarschijnlijk geen overeenkomst zonder eerst het geld te zien. In de F1 is geld nodig en mijn eigen budget is te klein”, aldus Bertrand Baguette die voor 2010 nog even afwacht.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print