“Alonso is blij en dat betekent gevaar”

Wereldkampioen Jenson Button heeft de positieve reacties van Fernando Alonso duidelijk verstaan. De Britse rijder is alvast van mening dat de andere rijders dat ook best doen.
Ferrari-rijder Fernando Alonso heeft nog geen enkel negatief woord doen vallen wat betreft zijn nieuwe werkgever en zijn nieuwe wagen, de F10. De wagen deed het perfect tijdens de afgelopen tests en de samenwerking binnen Ferrari valt dan ook met dezelfde woorden te omschrijven.

“De F10 is op dit ogenblik al de beste wagen waarin ik ooit gereden heb. Moest ik in 2010 niet voor Ferrari hebben kunnen rijden, dan zou ik nog toegeven dat de F10 de beste wagen is”, aldus Fernando Alonso.

Wereldkampioen Jenson Button gaf niet veel later toe dat men bij McLaren nog wel wat werk had af te handelen om de MP4-25 helemaal op punt te krijgen. Hij voegde daar wel nog aan toe dat men daar de mogelijkheid zeker voor zal hebben tijdens de komende en tevens laatste test in Barcelona. Voorlopig kan men volgens de Brit maar beter op de verklaringen van Alonso gaan letten want die lijkt er in 2010 wel eens echt het best voor kunnen te staan.

“Een positieve en tevreden Fernando betekent meestal dat we ook een erg snelle Fernando onder ons zullen hebben”, zo verklaarde Jenson Button aan het Spaanse Marca.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023