Lotus beleeft Maleisische droom

De Maleisische renstal Lotus Racing beleeft op dit ogenblik waarschijnlijk de bijzonderste week van het seizoen.
Allereerst werd vandaag de verjaardag van technisch directeur Mike Gascoyne gevierd en het kleine feestje vond plaats in de garage, naast beide T127’s.

Lotus plaatse vervolgens Fairuz Fauzy in één van haar wagens om aan het testwerk te beginnen. Fauzy moest vooral de nieuwe haaienvin op de proef stellen maar tegelijkertijd waren ook de plaatselijke supporters erg tevreden. Een Maleisische rijder in een Maleisische wagen en dat in Maleisië zelf. Een bijzondere dag dus voor Lotus. Teambaas Tony Fernandes kon het alvast niet laten om Fauzy op te zoeken in diens cockpit.

“Dit is een ongelooflijke dag voor ons. Ik heb amper kunnen slapen want we wisten op voorhand dat deze dag een van onze beste dagen zou worden. Het gaf me een geweldig gevoel om Fairuz op het circuit te zien rijden. We zijn de sport dankbaar omdat ze de kansen biedt zulke mogelijkheden als vandaag te verwezenlijken. Fauzy klom enorm op en hij verdiende deze dag als geen ander”, zo klonk de zeer tevreden Tony Fernandes bij Lotus.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}