“Mercedes vroeg me Schumacher te vervangen”

Voor velen onder jullie zal de naam Frank Saasen misschien bekend in de oren klinken. De Nederlandse Schumacher-imitator beweerde onlangs dat Mercedes hem zou hebben gevraagd om Schumacher te vervangen en dit nog voor bekend raakte dat Schumacher naar Mercedes zou gaan.
Ik duik even terug in het archief. Blijkt toch wel dat Frank Saasen en Michael Schumacher niet altijd dikke vrienden waren. Jaren geleden diende Saasen een schadevergoeding aan zijn idool te betalen van ongeveer 250 000 euro. Saasen was in die periode werkloos en verdiende zijn geld door Schumacher te imiteren bij diverse gelegenheden. Een rechter oordeelde toen dat Saasen misbruik maakte van Schumacher door er uiteraard zelf belang uit te halen. Schumacher zelf vond het duidelijk niet naar zijn zin!

In 2010 is de enige echte Michael Schumacher terug en dat lijkt Frank Saasen niet onopgemerkt te laten passeren. Saasen verklaarde onlangs nog dat ook hij een overstap van Ferrari naar Mercedes zou maken. Volgens de Nederlander contacteerde ook Mercedes zelf hem om Schumacher te vervangen maar dat zou niet mogelijk zijn geweest omdat Ferrari plots nog ging dwarsliggen. Mogelijk hebben Schumacher en Saasen het destijds dan toch op een akkoord kunnen gooien maar als dat niet het geval is, dan zou de Nederlander weldra weer eens opnieuw tegen de lamp kunnen lopen.

“Ik werkte eerder voor Ferrari. Men stelde er een overeenkomst op dus toen Mercedes me vroeg moest ik het weigeren. Toch wilde men mijn aanwezigheid absoluut niet missen. Ondertussen draag ik wel al de outfit van Mercedes en persoonlijk vindt ik het beter nu. Met Mercedes kan ik meer bereiken dan met Ferrari, het is een veel toegangkelijker merk”, aldus Saasen.

Wel werd er nog verklaard dat Frank Saasen nu enkel nog officieel zou werken en dat hij daarvoor een kantoor opende in Bad Bentheim. Wees dus op je hoede als je Michael Schumacher tegen het lijft moest lopen. Saasen zal vast goed geoefend hebben en een afschrift van zijn bankrekening zou wel eens het enige kenbare verschil kunnen wezen. Echt of niet echt, dat afschrift zullen beide heren ons waarschijnlijk niet willen tonen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}