Lotus is er klaar voor

Lotus is er klaar voor. De renstal is met pak en zak vertrokken richting Bahrein alwaar de openingsrace van het seizoen komend weekend zal plaatsvinden.
Het luchtverkeer richting Bahrein zal deze week waarschijnlijk iets drukker zijn dan normaal. De renstal Lotus op zich is al met zestig medewerkers vertrokken om het circuit van Bahrein te gaan verkennen en om de pitboxen in te richten. Zulke boxen worden eveneens gebruikt in de vliegtuigen waarmee de teams afreizen richting Bahrein. Lotus heeft uiteraard, net als alle andere teams, alles zelf bij de hand en daarvoor diende de renstal maar liefst zes transportboxen in gebruik te nemen.

“We kijken allemaal uit naar de Grand Prix van Bahrein. Ongeveer zes maanden geleden zijn we van start gegaan met het opbouwen van onze renstal en eindelijk is het dan zover. We zijn dan wel iets trager dan de meeste andere teams maar daar werken we met man en macht aan. Onze doelstelling is om onze passie nu te verbeteren en om na enkele races opvallend sneller te worden. We zijn al blij dat onze droom is uitgekomen en dat we kunnen deelnemen. Nu zullen we stapsgewijs aansluiten bij de toppers”, zo liet men bij Lotus verstaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}