Schumacher: “Ik doe mee om voor de titel te strijden”

Zowel Michael Schumacher als zijn nieuwe werkgever Mercedes lieten eerder al verstaan dat ze waarschijnlijk niet meteen voor overwinningen zouden kunnen strijden. Schumacher zelf verklaarde wel nog dat hij terug op de grid is verschenen om voor niets minder dan de wereldtitel te strijden.
Toen Michael Schumacher in 1996 voor Ferrari ging rijden klonken zowat exact dezelfde woorden als in 2010. Het behalen van de wereldtitel kon men ons destijds niet helemaal verzekeren en dat is in 2010 misschien niet anders.

Waarschijnlijk heeft de Duitse rijder de wagen nog niet helemaal naar zijn zin kunnen afstellen en zullen de upgrades voor de MGP W01 het verschil moeten maken. In de ogen van veel supporters is het dan ook simpelweg de bedoeling om een achtste wereldtitel te behalen binnen een periode van drie seizoenen. Het spreekt uiteraard voor zich dat de Duitse legende de troon zo snel mogelijk wil beklimmen.

“We willen natuurlijk voor de wereldtitel gaan en ik verwacht dat we een belangrijke rol zullen gaan spelen in het kampioenschap. Het team is er helemaal klaar voor en al onze medewerkers zijn erg gemotiveerd. We willen allemaal winnen maar het seizoen zal lang en hard zijn. Het is mogelijk dat we niet meteen vanaf het begin overwinningen zullen behalen maar het belangrijkste is dat we aan het einde van het seizoen de beste zijn. We zullen er hard om moeten strijden maar dat is ook exact de reden waarom ik mijn comeback heb doorgevoerd”, aldus de zevenvoudig wereldkampioen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}