Lotus is Lotus niet

Tony Fernandes verklaarde onlangs dat de samenwerking met Lotus haar vruchten in de toekomst wel eens zou kunnen afwerpen en dat beide partijen in de toekomst dus wel eens van elkaar kunnen gaan profiteren.
In eerste instantie is het zo dat Tony Fernandes zijn eigen renstal in 2010 op de grid zal plaatsen om op die manier Lotus Cars van een betere naam te voorzien. Mike Gascoyne heeft op dit ogenblik vast zijn handen vol met het bouwen van de wagen en het aantrekken van de rijders, waaronder Jarno Trulli naar alle waarschijnlijkheid. Tony Fernandes hoopt alvast op goede resultaten voor 2010 want dan zou men bij Lotus wel eens de keuze kunnen maken om aandelen op te kopen.

“Waarschijnlijk zal Lotus zich op bepaald ogenblik willen inkopen om op die manier over onze technologie te kunnen beschikken. Wij zouden dan Lotus promoten en daardoor zou onze relatie uiteraard opnieuw groeien. We hebben altijd advies ter beschikking om te vermijden dat dingen fout kunnen lopen. We willen zeker niet dat belangrijke verdiensten van Lotus plots verloren gaan en daarom komen we ook met eigen meningen en verbeteringen aankloppen. We zullen onze samenwerking op perfecte manier trachten uit te voeren”, aldus Tony Fernandes.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print