Schumacher en Vettel racen in Kerpen

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zal samen met Sebastian Vettel afreizen naar het Duitse Kerpen alwaar beide heren zullen deelnemen aan een kartingwedstrijd.
Michael Schumacher heeft duidelijk al heel wat minder last van de blessure die hij opliep na een crash met een Superbike. De Duitse rijder diende daardoor in 2009 zelfs zijn comeback nog te annuleren maar lijkt dus momenteel nog weinig last te hebben.

Vlak na de finale van de F1 op Interlagos trok Schumacher al richting Las Vegas alwaar hij samen met Sébastien Buemi zou deelnemen aan de zogenaamde SKUSA. Dat Schumacher nog over heel wat talent beschikt konden we dan ook allemaal zien wanneer hij eerder tijdens de zogenaamde Race of Champions niemand minder dan kersvers wereldkampioen Jenson Button weet te verslaan.

Vervolgens trok Schumacher dan samen met Felipe Massa richting Brazilië om ook daar de supporters in eerste instantie nog wat extra te gunnen. Schumacher deed er opnieuw mee aan de karting en zo lijkt het er stilaan op dat hij zich wel eens aan het voorbereiden kan zijn op wat ons kerstcadeau zou kunnen worden, een comeback bij Mercedes GP.

In de karting beschikt een rijder dan wel niet over hetzelfde vermogen als in de Formule 1 maar de basis blijft uiteindelijk toch hetzelfde, zeker op competitief vlak. Samen met KSM Motorsport zal zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher weldra nog naar het Duitse Kerpen afreizen om daar opnieuw het beste van zichzelf te tonen en de strijd aan te gaan met vele andere Duitse talenten. Sebastian Vettel zal ook aanwezig zijn maar de Red Bull-rijder zal zich wel in een andere klasse moeten bewijzen dan Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}