Lotus-rijders zijn tevreden over hun kwalificatie

Bij de renstal Lotus zijn zowel Jarno Trulli als Heikki Kovalainen best tevreden over het verloop van hun kwalificatie in Spanje.
Vlak voor de kwalificatie kregen we nog te horen dat Lotus waarschijnlijk de renstal bij de nieuwkomers zou zijn met de beste updates. Veel verschil maakte het alvast niet want Jarno Trulli kwalificeerde zich als negentiende terwijl Heikki Kovalainen het dan weer met een positie minder moest stellen.

“Mijn kwalificatie is redelijk goed verlopen vandaag. We hebben het gat met onze concurrenten een beetje kunnen dichten maar het resultaat blijft dan weer ongewijzigd. Ik ben tevreden over het vermogen van de wagen en we kunnen nu beginnen speculeren over de manier waarop we onze voorgangers kunnen passeren. Onze wagen zal nog verbeteren maar laat ons voorlopig maar naar de race van morgen kijken”, aldus de Italiaan Jarno Trulli.

image

De Finse rijder Heikki Kovalainen vertrekt dus morgen vanaf de 20ste startplaats. Ook hij is tevreden en hoopt morgen de race uit te kunnen rijden.

“Ik kende vandaag eveneens een goede kwalificatie. We bereikten zowat al onze doelstellingen en het belangrijkste is dat we naderen op onze voorgangers. We boeken meer vooruitgang dan de andere nieuwe teams en ook dat is goed. De wagen zal nu steeds sneller worden want we zullen weldra opnieuw verbeteringen doorvoeren. Ik kijk uit naar de race op zondag en hopelijk doen we het goed op de lange stints”, aldus Kovalainen.

image
a:1:{s:9:”file_name”;s:12:”_26Y3261.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}