Luca di Montezemolo ontkent aftreden bij Ferrari

Ferrari-President Luca di Montezemolo heeft op het circuit van Monza de pers te woord gestaan. Di Montezemolo ontkent dat hij op korte termijn zal aftreden bij Ferrari.

De voorbije dagen waren daarover hevige speculaties ontstaan en in Monza liepen dan ook horden perslui steeds rond de Ferrari-President. Nog meer dan anders stond Luca di Montezemolo in de belangstelling en daar genoot hij zichtbaar van.

De boodschap die hij verkondigde was echter misschien niet wat de meeste perslui verwacht hadden, er komt op korte termijn immers geen aftreden bij Ferrari. Hij wil nog drie jaar doorgaan als grote baas bij Ferrari.

“In maart heb tegen de aandeelhouders en de mensen binnen Ferrari gezegd dat ik er klaar voor ben om nog drie jaar door te gaan”, zei Luca Di Montezemolo gisteren. “Ze zijn het belangrijkste deel van mijn leven en ik ben een verbintenis met hen aangegaan.”

Luca di Montezemolo sneerde ook nog even naar de pers omwille van de vele geruchten: “Indien er nieuws over mij is dan ben ik de eerste, met de nadruk op de eerste, om jullie dat te vertellen.”

Di Montezemolo wacht nog heel wat werk want hij wil van Ferrari opnieuw een winnend team in de Formule 1 maken.

“Ik ben niet naar hier gekomen om vakantie te hebben. Ik ben hier omdat we heel hard werken. We zijn samen met Mattiacci bezig om de organisatie binnen Ferrari en het F1-team te verbeteren,” besloot Luca di Montezemolo.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}