Binnenkort maakt McLaren haar rijdersduo bekend: Magnussen vervanger van Perez?

Moet Sergio Perez vrezen voor zijn racezitje bij McLaren? Wie had durven denken dat we ons deze vraag zouden moeten stellen na zijn eerste seizoen bij McLaren?
image
Want de Mexicaan mag de voorbije maanden dan wel meermaals openlijk de steun genoten hebben van het team, toch waren de resultaten van de Mexicaan enigszins teleurstellend. Maar dat waren de resultaten van McLaren over het algemeen dit seizoen: teleurstellend …

Ondertussen verkeert de Mexicaan steeds meer in onzekerheid over zijn racezitje bij McLaren, ook al verkondigt Perez dat hij ervan overtuigd is dat hij ook in 2014 voor McLaren zal rijden. Niets is echter zeker tot McLaren haar rijdersduo officieel heeft bekendgemaakt. En die aankondiging laat nu wel lang op zich wachten …

Het voedt dan ook de speculaties over een eventuele vervanger voor Sergio Perez. De voorbije weken waren er al twijfels over het feit of Perez ook in 2014 voor McLaren zou rijden en de voorbije dagen zijn die twijfels alleen maar toegenomen. Zo stellen heel wat insiders zich de vraag waarom Kevin Magnussen plots dan toch niet deelneemt aan de GP2-test. Wordt de Deen de vervanger van Perez? Het is een vraag die steeds luider weerklinkt.

Martin Whitmarsh liet in Abu Dhabi alvast weten dat we binnenkort een aankondiging mogen verwachten wat de rijders voor 2014 betreft.

“Wanneer we onze rijders bekendmaken? Wel, die aankondiging zal eerder binnenkort zijn,” aldus Whitmarsh.

Kevin Magnussen werd dit seizoen kampioen in het Formule Renault 3.5 kampioenschap en maakt samen met onze landgenoot Stoffel Vandoorne deel uit van het McLaren young driver programma.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}