Magnussen over Alonso: “Ik kan niet wachten tot hij stopt”

Kevin Magnussen zal volgens ons van Fernando Alonso geen uitnodiging krijgen voor een eventueel afscheidsfeestje. Na een incident gisteren tijdens de kwalificatie zit er immers een dik haar in de boter.


Allebei begonnen ze tegelijkertijd aan hun snel rondje en daar waar Alonso vond dat Magnussen hem niet had mogen inhalen in de Parabolica, vindt Magnussen het ongehoord wat Alonso deed in de eerste bocht.

“Ik ga hem niet voorbij laten en mijn rondje opofferen,” zei Magnussen na afloop van de kwalificatie over het incident tussen hemzelf en Alonso. “Echt niet. Ik weet dat hij denkt dat hij God is maar echt niet.”

Magnussen was bovendien niet te spreken over het feit dat de stewards besloten om het incident ongemoeid te laten en geen straf uit te delen.

“Wanneer je iemand ophoudt wanneer je zelf aan een sneller ronde bezig bent dan is het blijkbaar geen ophouden. Ik ben benieuwd wat men zou gedaan hebben als het andersom was geweest.”

“Ik denk dat we allemaal weten dat Fernando een beetje een opportunist is,” ging de Deen vervolgens verder. “We hebben dat enkele keren tijdens zijn carrière gezien, ook bij zijn teams probeerde hij vaak iets anders. Wel, het werkt niet vandaag.”

Magnussen was vooral niet te spreken over het gedrag van Alonso na afloop van de kwalificatie.

“Hij kwam na de kwalificatie naar mij en lachte mij uit in mijn gezicht. Dat is gewoon onrespectvol,” aldus Magnussen. “Ik kan niet wachten tot hij stopt!”

Alonso moet er duidelijk eens mee lachen, dat besluiten we toch als we zijn bovenstaande post op Instagram bekijken …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen