Magnussen over ‘suck my balls’ tegen Hulkenberg: “Ik weet waarom jullie erover beginnen”

Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg zijn niet de beste vrienden, dat geeft de Deen maar al te graag toe, al heeft hij naar eigen zeggen wel respect voor Hulkenberg en zijn talent.


“We zijn tegenstanders op de baan en we zijn geen vrienden,” aldus Magnussen tegenover ‘Auto Motor und Sport’. “Uiteraard heb ik veel respect voor wat hij als rijder weet te presteren. Hij is erg getalenteerd en een erg compleet rijder. Ik heb niets tegen hem.”

In 2017 was er na afloop van de GP van Hongarije een veelbesproken incident. Hulkenberg ging na afloop van de race verhaal halen bij Kevin Magnussen. Magnussen antwoordde toen ‘suck my balls’, waarna de beelden de wereld rond gingen. Ook nu nog wordt Magnussen er geregeld over aangesproken.

“Het feit dat ik er vandaag nog steeds over wordt aangesproken toont aan wat er mis is met de media. Ik begrijp uiteraard waarom ze dat doen,” aldus Magnussen.

“Mensen klikken op zo’n verhalen en lezen ze. Indien het nooit was opgenomen dan zouden Nico en ik het er vandaag de dag zelfs niet meer over hebben.”

“Er is veel te veel belang aan gehecht. Uiteindelijk heb ik veel respect voor Nico en ik heb persoonlijk niets tegen hem.”

Het bewuste ‘suck my balls-moment’:

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022