Mallya: “Fouten mogen zich niet herhalen”

Bij Force India is Vijay Mallya blijkbaar nog niet steeds niet goed bekomen van het teleurstellende resultaat van de renstal. In Duitsland wil hij doorslaggevende resultaten zien.
Tijdens de komende GP van Duitsland richt men zich bij Force India grotendeels op rechtstreekse rivalen als Toro Rosso en Sauber. Het is voor Force India eerder een rechtzetting van de steken die het doorheen seizoen 2011 al liet vallen.

Zowel Sauber als Toro Rosso konden van die gelegenheden profiteren door telkens de hekken te sluiten en met de laatste puntjes aan de haal te gaan. Gelukkig is er dit seizoen nog Paul di Resta die met zijn talent de competitiviteit van Adrian Sutil wel eens opnieuw mee in de hoogte kan helpen. Sutil kende dan weer regelmatig problemen met betrekking tot de bandenslijtage. Al zal ook deze Duitser zich daar niet gedurende het hele seizoen achter kunnen verschuilen.

“Op Silverstone zijn er heel wat kansen voor ons verloren gegaan. Er was verwarring aan de pitmuur en onze wedstrijd verliep zeker niet naar behoren. Na een goede kwalificatie hadden we op een behoorlijk resultaat gehoopt. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal in de racerij. Onze wagen is in staat zich binnen de top 10 te kwalificeren. Ik denk dus dat we op positieve wijze aan de Duitse GP kunnen beginnen. We zullen hard werken om ditmaal ons verdiende resultaat op zak te steken”, aldus Vijay Mallya.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print