Manor wil meer na een mooi seizoensbegin

Na een goed begin van het nieuwe F1-seizoen wil Manor meer dan achteraan de grid rijden. Resultaten zoals in Melbourne hopen ze te blijven brengen.

Pascal Wehrlein verraste vriend en vijand met een veertiende plaats in Australië, dit motiveert het Manor F1 team om het nog beter te doen. Ze hebben al een grote stap in de juiste richting kunnen zetten. Directeur Dave Ryan is gematigd tevreden.

“We hebben een aantal zeer positieve dingen uit de race kunnen halen en zijn al best goed bezig. Ook de snelheid tegenover vorig jaar is een heel stuk toegenomen,” aldus Ryan. “Na de herstart door de crash van Alonso en Gutiérrez ging het iets minder. Rio heeft toen ook moeten opgeven. Bij Pascal ging het toen iets slechter door problemen met de banden. We zijn nu alles aan het analyseren en hopen nog beter te presteren in Bahrein.”

Ook complimenteerde hij nog de twee piloten van het team. Dat was zeer terecht door zo’n mooie prestatie. Dat de tijd van het achterop hinken voor Manor voorbij is, is nu al duidelijk. Dit belooft voor de volgende week, wanneer de GP van Bahrein plaatsvindt.

Geschreven door Anouck Jaspers
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print