Massa enthousiast na succesvolle terugkeer

Vorig jaar eindigde Felipe Massa’s seizoen vroegtijdig door zijn ongeluk tijdens de kwalificatie voor de grote prijs van Hongarije. Vandaag maakte hij zijn terugkeer met een tweede plaats.
Gisteren begon het al goed voor de Braziliaan. Hij zette zijn wagen voor die van zijn nieuwe teamgenoot en had alleen nog maar Vettel voor zich. De jonge Duitser startte goed en in de tweede bocht kwam het gevaar langs achteren. Alonso passeerde Massa langs de binnenkant en kwam zo als tweede te rijden.

“Mijn start was niet goed en daardoor werd ik meteen ingehaald. Voor de rest ben ik zeer tevreden met mijn uitslag. Het is altijd leuk om met een competitieve wagen aan de start te komen. Daarom wil ik ook mijn team bedanken en iedereen die mij heeft gesteund tijdens mijn afwezigheid.”

“Ik kon het tempo goed bijhouden maar kreeg problemen met de temperatuur en daardoor ook met het benzineverbruik. De laatste vijfentwintig à dertig ronden heb ik gereden om brandstof te sparen. We hadden geluk met de problemen bij Vettel en het tempo van Hamilton, anders had ik misschien niet op het podium gestaan.”

Door Stef Mertens
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}