Massa: "Ferrari geen favoriet in Frankrijk"

Voor veel insiders zijn er in Frankrijk twee kandidaten voor de winst: Ferrari en BMW. Veel mensen zien McLaren niet winnen omdat Hamilton een bestraffing heeft gekregen van tien startplaatsen. Kovalainen acht men dan ook weer niet in staat om te winnen.

Toch schat men Ferrari iets hoger in dan BMW, vooral door de prestaties van de voorbije jaren in Frankrijk. Ferrari won de voorbije tien jaar maar liefst zeven keer en daarom is Ferrari volgens velen de grote favoriet in Frankrijk. Ferrari-rijder Felipe Massa is het daar echter niet mee eens.

"De voorbije jaren zei men dat McLaren beter was in Monaco en Canada en Ferrari, terwijl men het omgekeerde zegt over Frankrijk en Groot-Brittannië. Ik denk dat het dit jaar echter anders is. Men moet immers rekening houdne met allerlei andere factoren, terwijl we ook BMW als onze evenknie moeten beschouwen," aldus Massa.

Vorig jaar domineerde Ferrari in Frankrijk en reden Räikkönen en Massa naar de dubbel voor Ferrari. Massa hoopt uiteraard dat dit scenario dit jaar herhaald wordt.

"Alleen dan hopelijk in omgekeerde volgorde," besluit Massa.

 

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer