Massa heeft meerdere goeie mogelijkheden

Felipe Massa ziet zijn toekomst rooskleurig in, en zegt over meerdere mogelijkheden te beschikken om zijn carrière verder te zetten.
image
Massa werd recentelijk door Ferrari aan de kant geschoven, en moet voor volgend seizoen op zoek naar een andere werkgever. Kimi Raikkonen komt de Braziliaan immers vervangen bij Ferrari. Een tekort aan opties, waaronder Lotus, zou er naar eigen zeggen niet zijn voor Massa. Ook zijn financiële backup zou moeten volstaan om zijn zaak vooruit te helpen.

“Ik ben er redelijk gerust in dat we de juiste richting zullen inslaan, en tot een goede oplossing zullen komen. Mijn mening zal echter niet veranderen. Ik wil een wagen waarmee ik kan meestrijden. Een wagen waarin dit niet mogelijk is, dat interesseert mij niet.” legt Massa uit.

“Ik blijf me momenteel focussen op de resterende races in 2013. We zijn in gesprek met meerdere teams, maar dit is niet het gepaste moment om daar verder op in te gaan. Dat zal het pas zijn als we echt weten waar we naartoe gaan. Er zijn enkele goeie mogelijkheden, maar ik kan beter wachten om daarover te praten.”

Massa meent nu dat hij Ferrari nog van dienst kan zijn in de voorbereiding naar volgend jaar toe. “Nu kan je nog niet echt veel doen met het oog op volgend seizoen. De wagen, en zo veel andere dingen zullen helemaal anders zijn in 2014. Het is dus niet gemakkelijk om nu al bepaalde zaken te testen tijdens de vrijdagtrainingen. Alles begint opnieuw vanaf nul, maar als we toch nog wat nieuwe onderdelen zouden hebben, dan hoop ik dat ik nog kan helpen.” vertelt Massa.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print